Ръководството на Левски е харесало нападател от испанската Сегунда дивисион.

...
Ръководството на Левски е харесало нападател от испанската Сегунда дивисион.
Коментари Харесай

Левски хареса испански голаджия

Ръководството на Левски е харесало нападател от испанската Сегунда дивисион. Става дума за голаджията Хайме Мата от Валядолид, който съгласно информация на сътрудниците от Блиц, е цел №1 на управлението на " сините ".

За 20 мача от началото на сезона, футболистът има 16 гола и 3 асистенции, което е задоволително добър индикатор. Мата е следен онлайн няколко пъти от Асен Букарев, а Делио Роси е одобрил качествата на испанския стрелец.

Договорът на 29-годишния състезател изтича през лятото, тъй че той е свободен да договаря с всеки клуб, който го изиска. Левски обаче ще би трябвало да наддава с елитния Алавес, който също се интересува от голмайстора.

Хайме Мата е роден на 24 октомври 1988 година и е младеж на мадридската школа Галактико Пегасо. Впоследствие стига до първия тим, след което е притеглен в Райо Валекано. Даван е два пъти чартърен, след което минава като свободен сътрудник в Леида, а по-късно изкарва две години в Жирона. Пристига като свободен сътрудник във Валядолид през лятото на 2016 година.

 Делио Роси упорства за трима нови в Левски
Делио Роси упорства за трима нови в Левски

Италианецът желае ляв бранител, халф и нападател
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР