Ръководството на Интер е провело 2 срещи в рамките на

...
Ръководството на Интер е провело 2 срещи в рамките на
Коментари Харесай

Интер с 2 срещи за един ден заради Сенси

Ръководството на Интер е провело 2 срещи в границите на деня във връзка възможния трансфер на халфа Стефано Сенси от Сасуоло.

Според „ Калчомеркато” „ нерадзурите” първо се срещнали с изпълнителния шеф на Сасуало Джовани Карневали. Няколко часа по-късно е бил и диалогът с сътрудника Джузепе Ризо. „ Спортмедиясет” твърди, че всичко се е случило с концепцията да се форсира целия развой, само че към този момент не е ясно дали методът е дал търсения резултат.

„ Интер не е единственият клуб с интерес към Сенси. Ние получихме голям брой запитвания за него, само че би трябвало да ги вземем под внимание всички до едно преди да се съгласим за продажба”, разяснява Карневали пред репортерите.

„ Калчомеркато” развива версията, че Интер е предложил надарения защитник Андрю Гравилон като част от договорката, с цел да понижи поставената цена от 35 милиона евро. „ Нерадзурите” се обърнаха към 23-годишния Сенси, откакто стана ясно, че не могат да си разрешат да вземат участие в трансферната борба за Николо Барела.

Трябва да се означи, че Милан също опита шанса си със Сенси, само че и за другия милански гранд закрепената от „ неровердите” цена се оказа прекомерно висока.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР