Ръководството на Голдън Стейт планира да предложи петгодишни максимални договори

...
Ръководството на Голдън Стейт планира да предложи петгодишни максимални договори
Коментари Харесай

Голдън Стейт предлага максимални договори на Дюрант и Томпсън

Ръководството на Голдън Стейт възнамерява да предложи петгодишни оптимални контракти на Кевин Дюрант и Клей Томпсън, които претърпяха травми по време на финалната серия, изгубена против Торонто, оповестява ESPN. Дюрант скъса ахилесово сухожилие на десния крайник, до момента в който Томпсън скъса кръстни връзки на лявото коляно, като контузиите им значат, че е малко евентуално двамата да се възстановят по-рано от пролетта на 2020 година.

Въпреки това от Уориърс са подготвени да насочат допустимо най-хубавите оферти, на които са способни, с цел да задържат две от звездите си. Дюрант може да удължи контракта си с година, тъй като в сегашната му договорка има сходна уговорка, само че може и да стане свободен сътрудник на 1 юли. Томпсън от своя стрaна ще бъде безграничен свободен сътрудник от първия ден на идващия месец.

Според информация на The Athletic, евентуалното завръщане на Томпсън в игра ще бъде най-рано през месец февруари, а има късмет той да пропусне и целия сезон. Ситуацията с Дюрант е сходна.  Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР