Ръководството на ГЕРБ дава пресконференция след разширеното заседание на Изпълнителната

...
Ръководството на ГЕРБ дава пресконференция след разширеното заседание на Изпълнителната
Коментари Харесай

Гледайте на живо в Dir.bg: Решенията на ГЕРБ за кабинета на ИТН

Ръководството на ГЕРБ дава конференция след разширеното съвещание на Изпълнителната комисия и парламентарната група. На него беше разисквано предлагането от партията да гласоподават накуп срещу състава на проектокабинета на " ИТН ".

През предходната седмица Бойко Борисов загатна, че може да извади парламентарната си група от пленарна зала, като по този начин кворумът да падне и препоръчаното държавно управление да мине по-лесно. Няколко дни по-късно обаче водачът на ГЕРБ се отхвърли от първичния план и при посещаване в софийското село Губеш разгласи: " Ще влезем, ще гласуваме срещу кабинета, тъй като каквото и да създадат, на следващия ден ще кажат, че сме съпричастни с разрухата на страната ", съобщи Борисов и изясни - желаеме да сме разнообразни от Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, " Демократична България ", " Изправи се БГ! Ние идваме! ".



" Ще го вземем като решение - нито ще ги поддържаме това държавно управление, нито желаеме да участваме в каквото и да било. Служебното държавно управление по този начин се дискредитира, че най-после Румен Радев сигурно ще падне с това служебно държавно управление. Така че, колкото повече стоят, толкоз по-добре. Когато ние се биехме с Има Такъв Народ, Христо Иванов говореше по какъв начин ще вършат нещо дружно - и от през вчерашния ден са скарани, по какъв начин ще се сдобрят, не знам, продължи политикът. За мен, посочи той, последната заблуда, че могат партиите по някакъв да се схванат, изчезна. Сега по този начин се изпокараха, че и след нови избори с никого не може да се направи държавно управление, проучва Борисов. При едни нови избори няма да има илюзии, ще знаем, че ще харчат пари за избори и след това ще знаем, че няма по какъв начин да се сглоби държавно управление, разяснява той. Виновник за това е Румен Радев ", разяснява още Бойко Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР