Ръководството на футболния Ботев Пловдив поиска от Националния оперативен щаб

...
Ръководството на футболния Ботев Пловдив поиска от Националния оперативен щаб
Коментари Харесай

От "Ботев" Пловдив поискаха публика за баража със "Славия"

Ръководството на футболния " Ботев " Пловдив изиска от Националния действен щаб за битка с ковид и Българския футболен съюз по време на мача против " Славия " в неделя (19 юли) по трибуните да участват почитатели.

Срещата е ще дефинира кой от двата отбора да взе участие в квалификациите за Лига Европа през сезон 2020/2021 и ще се играе на стадиона на " белите " в " Овча купел ".
" Славия " победи запасите на " Лудогорец ", отива на бараж за Европа "Белите " нанесоха първо проваляне на първенеца през сезона
" От началото на изключителното състояние в България, ПФК " Ботев " Пловдив съблюдава всички противоепидемични ограничения. Нашият Клуб следи прецизно условията, избрани от Националния действен щаб и Правителството на Република България, като изрича своите възторженостти за метода, по който управителните органи се оправиха с тежката за страната ни конюнктура.

В неделя следва да се изиграе финалният плейоф за установяване на последния представител на България в Лига Европа. В мача ще се изправят тимовете на " Славия " София и " Ботев " Пловдив.

ПФК " Ботев " Пловдив се обръща към Националния действен щаб и БФС с молба дуелът ДА НЕ съдебна експертиза играе без аудитория. Нека позволим на почитателите на двата отбора да се насладят на конфликта, за който двата клуба поставиха неимоверни старания през целия футболен сезон.

Футболът е за почитателите и точно заради тази причина ние призоваваме последователите да бъдат позволени до трибуните на стадион " Славия ". Разбира се, в случай че това бъде разрешено, феновете ще съблюдават заложените от Националния действен щаб противоепидемични ограничения, а точно сядане през една седалка или разстояние сред феновете от 1.5 метра за секторите без седалки.

С почитание,

ПФК " Ботев " Пловдив "
12 000 индивида по трибуните на финала за Купата на България ЦСКА и "Локомотив " Пловдив се изправят един против различен на 1 юли
Последният мач, на който бяха позволени фенове, беше финалът за Купата на България сред " Локомотив " Пловдив и ЦСКА на 1 юли. За него беше направено изключение, като по трибуните беше позволено да участват 12 000 фенове, а не по 1000 на бранш.

След това броят на инфектираните с COVID-19 у нас се повиши доста, като някой от новите случаи бяха свързани точно с този мач. Заразени се оказаха и футболисти на носителя на Купата " Локомотив " Пловдив.

Заради това беше взето решение останалите срещи до края на сезона да се играят без аудитория.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 7 411 159 276 3 517 Света 13 229 695 195 878 574 981 7 691 451 Заразени* Нови Починали България 7 411 159 276 Света 13 229 695 195 878 574 981
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР