Ръководството на Етър съобщи на клубния сайт, че е подписало

...
Ръководството на Етър съобщи на клубния сайт, че е подписало
Коментари Харесай

Етър подписа с обещаващ нападател

Ръководството на Етър заяви на клубния уебсайт, че е подписало контракт с централния нападател Жилсон Варела.

Той е роден на 12 май 1990 година в Кабо Верде, само че

идва от Португалия, като има и португалско поданство. Пълното му име е Жилсон Монтейро Варела да Силва. Играе централен нападател, висок е 190 см и тежи 84 кг.

Играл е в разнообразни португалски клубове, през 2015 година е дебютирал във Втора дивизия. През последния сезон е в Ешпиньо и има 29 мача и 9 гола. Общо в последните шест сезона е изиграл 148 мача, в които е вкарал 37 попадения, допълват от Велико Търново.

 Етър пожела Исмаил Иса
Етър пожела Исмаил Иса

29-годишният таран е свободен сътрудник

" За Етър знам от мениджъра си още от декември, той ми описа за клуба, още от този момент водим диалози, само че имаше да се доуточняват елементи. Всичко към този момент е финализирано и подписах, вдъхновен съм от от идната среща със съотборниците си. Вече съм тук и съм доста благополучен! Благодаря, че получих тази опция и ще дам всичко от себе си да направя и почитателите щастливи.

Роден съм в Кабо Верде, само че от дете пребивавам в Португалия. Започнах като възпитаник аматьорски, само че след това взех решение да се занимавам професионално с футбол. Получих късмет и прекосих през няколко тима. В Ешпиньо се усещах чудесно и се забавлявах на терена, само че в този момент имам ново предизвикателство - да оказа помощ на Етър в елита.

 Снимка 367725
Източник:

Мога да отбелязвам и с двата крайници, и с глава. Очаквам да се приспособявам бързо, тъй като съм убеден в своите благоприятни условия. Етър ме одобри добре и желая да дам всичко от себе си. Не пристигам, с цел да изпъкна, а да оказвам помощ на тима и да бъда групов състезател ", показа в първото си изявление за клубния уебсайт Варела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР