Ръководството на Етър призова феновете за мощна подкрепа в предстоящия

...
Ръководството на Етър призова феновете за мощна подкрепа в предстоящия
Коментари Харесай

Етър призова феновете за подкрепа

Ръководството на Етър прикани почитателите за мощна поддръжка в идния значим мач с Локомотив (Пловдив), който е в петък от 17:15 ч. „ Отборът ни направи значима крачка в борбата за седмото място, даващо право на бараж за Лига Европа, с успеха си с 2:0 на „ Лаута”. Това обаче е единствено първата крачка, следва ни решителен реванш, който никога не трябва да бъде подценяван. Нуждаем се още веднъж от вашата гореща поддръжка от трибуните, на която футболистите постоянно са се радвали в виновните срещи. Бъдете още веднъж 12-ия състезател на „ Етър”, с цел да можем дружно да ликуваме в петък след мача. Очакваме ви на стадион „ Ивайло” на 10 май, да подкрепим момчетата във значимия мач! Един за всички, всички за „ Етър”! “, се споделя в обръщението на клубното управление.

Билетите и за този мач ще бъдат по 6 лева за всички. Те ще бъдат пуснати в продажба в четвъртък от 15 ч. на касата до Спортния диспансер. В петък от 15 ч. ще бъдат отворени всички каси. В 15:30 ч. се отварят входовете за стадиона. От клуба още веднъж приканиха паркингът да бъде освободен от коли в деня на мача.

„ След чудесната победа над Локомотив в Пловдив следва реванш още този петък на стадион,,Ивайло”! ЕТЪР се бори за баражи за Лига Европа!!!

Въпреки двата гола в актива на виолетовите мача въобще няма да е елементарен! ЕТЪР се нуждае от неспирната поддръжка на своите почитатели, които в Пловдив дадоха всичко от себе си, с цел да спомогнат за прелестната победа, макар делничният ден!

Нека всеки, който има опция да излезе по-рано от работа и да пристигна на Митичния, където ще играе тима на Велико Търново!!!

Всички дружно за ЕТЪР!!!”, приканиха и от „ Ултра Фронт Боляри”.
Първа лига 1/4 кръг, вторник 7 май  Локомотив (Пловдив) 0:2краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР