Ръководството на - е отказало две оферти за Жорди ,

...
Ръководството на - е отказало две оферти за Жорди ,
Коментари Харесай

“Червените” отказали две оферти за Кайседо

Ръководството на - е отказало две предложения за Жорди, написа “Тема ”. С това от “Армията ” демонстрират твърдото си желание да задържат еквадорския национал, чийто контракт е дълготраен и изтича през 2025 година. Засега няма клуб, който да удовлетвори финансовите изсиквания на - за трансфер на. От Борисовата градина са му сложили много висока цена, а получените предложения за били по-ниски. “Червените ” шефове и треньорското управление са безапелационни, че отборът има потребност от него в битката за купата напролет.

Агентът на нападателя Ернан Банато съобщи, неотдавна, че цената на е 5,5 млн. евро. Голмайсторът на - се трансформира в още по-апетитна хапка, откакто завоюва “Златната обувка ” в своята татковина. Той е еквадорецът с най-вече голове през 2021 година. С екипа на “армейците ” изигра общо 45 мача, в които вкара 27 гола.
 Юрген Матей и Жорди Кайседо поделиха премията за най-хубав чужденец в efbet Лига Юрген Матей и Жорди Кайседо поделиха премията за най-хубав чужденец в efbet Лига
Проблемът пред Стойчо Младенов е, че ще би трябвало да се лиши от услугите на нападателя в края на януари, защото ще има задължения с националния тим. На 27 януари приема, а на 2 февруари гостува на в квалификации за Световното състезание. Към този миг и съотборниците му заемат трето място в класирането, като са с 6 точки пред и, а изостават единствено от и.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР