Ръководството на е готово да уреди трансфер на Борислав Цонев

...
Ръководството на е готово да уреди трансфер на Борислав Цонев
Коментари Харесай

Левски иска да продаде Боби Цонев в Украйна, той се дърпа

Ръководството на е готово да уреди трансфер на Борислав Цонев в Украйна, само че футболистът не желае да напуща, твърди " Гонг ". Цонев е мечтан от тима на Черноморец Одеса, където му оферират и по-висока заплата от тазия, която получава на " Герена ", само че халфът не желае да играе там.
Както осведоми още през ноември, през пролетния дял. В момента " сините " водят подготовка в Турция, къдета са и Радослав и Борислав, само че управлението продължава да работи върху намирането им на нови тимове.
Треньор на Черноморец Одеса е някогашният ментор на Астана Роман Григорчук, като най-вероятно връзката за прехвърлянето на Цонев е направена непосредствено през старши треньора на Левски Станимир Стоилов. В продължение на четири години Мъри водеше тима на Астана, преди да бъде завещан на поста от Григорчук.
От " Гонг " прибавят, че Левски ще получи и трансферна сума за , в случай че прехвърлянето се реализира. Това може да се отрази добре на финансовото състояние на " Герена ", което не е по никакъв начин положително. Клубът е дал " зелена " светлина за прехвърлянето, само че последната дума ще бъде на Боби Цонев.
Междувременно се появиха информации, че (повече по тематиката четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР