Ръководството на БСПноси отговорността за резултата на социалистите на парламентарните

...
Ръководството на БСПноси отговорността за резултата на социалистите на парламентарните
Коментари Харесай

Паргов: Националният съвет на БСП да подаде оставка

Ръководството на БСПноси отговорността за резултата на социалистите на парламентарните избори, то би трябвало да подаде оставка. Такава позиция изразипред БНР Калоян Паргов, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

" Оставка на Националния съвет на Българска социалистическа партия, в който влиза и Корнелия Нинова!Националният съвет е този, който носи отговорността за парламентарните избори. Поемането на отговорност от националното управление е значим фактор за стабилизирането на партията. " - уточни той.

" Българска социалистическа партия остави през последните години със смесени усеща значително гласоподаватели, тъй като няма безапелационната изразителност на " Възраждане ". 700 хиляди, напуснали Българска социалистическа партия, отплаваха освен към " Възраждане ", само че и съм Политическа партия, " Български напредък " и Има Такъв Народ, на предишни избори, или не гласоподават. " - разяснява Паргов.

Той акцентира, чеБСП е получила към 7500 гласа по-малко от резултата ѝ на изборите на 2-ри октомври 2022 година По думите муБСП е била подценена през акцията с прогнозните 7%, които да чака на този избор:

" Това са първите избори на Корнелия Нинова, в които Българска социалистическа партия получава повече от предстоящото. "

Калоян Паргов подсети зарешението на Българска социалистическа партия да дефинира с допитване до структурите на партията дали да взе участие в вероятно правителствои с кои политически обединения.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР