Ръководството на БСП се срещна днес с кметове от цялата

...
Ръководството на БСП се срещна днес с кметове от цялата
Коментари Харесай

БСП иска правителството да обезщети пострадалите от наводненията

Ръководството на Българска социалистическа партия се срещна през днешния ден с кметове от цялата страна. Бяха разисквани проблемите на общините с наводненията, положението на общинските пътища, общинските лечебни заведения, такса битови боклуци.
" Държавата върви след проблемите и ги взема решение на парче ", съобщи кметът на Садово във връзка последните наводнения. ПГ на Българска социалистическа партия за България ще внесе в Народното събрание въпроса за обезщетение на земеделските производители, съобщи БГНЕС.
Кметовете разкритикуваха и акцията на държавното управление за връщане на учениците в учебните заведения. Според тях тя е цялостен неуспех - " бяха в учебно заведение една седмица и отново избягаха ". Присъстващите споделиха и че се заобикаля закона за бюджета и се раздават пари с разпореждане на кметове от ГЕРБ и Движение за права и свободи. По този мотив народните представители от левицата внесоха решение Сметната палата да направи инспекция за тези разноски на държавното управление.
Ръководството и кметовете разискаха още визията на Българска социалистическа партия, която ще бъде показана на 21 юли и в която политиките за районите заемат значително място.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР