Ръководството на Ботев Пловдив са изпратили писмо до БФС. „Канарчетата“

...
Ръководството на Ботев Пловдив са изпратили писмо до БФС. „Канарчетата“
Коментари Харесай

Ботев Пловдив с революционно предложение към БФС

Ръководството на Ботев Пловдив са изпратили писмо до БФС. „ Канарчетата “ излизат с революционно предложение, апелирайки за отпадане на член 20, алинея 1, писмен знак „ Г “ от наредбата за шампионатите и шампионатите в родния футбол.

Въпросният член визира картотекирането в efbet Лига на състезатели от страни, отвън Европейския съюз.

Пловдивчани оферират няколко разновидността, всички от които са за увеличение на броя на чужденците отвън Евросъюза: картотекиране на 10 играчи отвън Европейски Съюз, като 10 отвън Европейски Съюз да играят на терена; картотекиране на 10 играчи отвън Европейски Съюз, като 10 отвън Европейски Съюз да могат да са включени в групата за даден мач, а пет отвън Европейски Съюз да са на терена; картотекиране на седем играчи отвън Европейски Съюз, като седем отвън Европейски Съюз да са на терена; или без ограничавания за задграничните играчи, написа Телеграф.

„ Жълто-черните “ имат предложение и за Втора лига: картотекиране на четирима задгранични състезатели без ограничавания за правилото Европейски Съюз или отвън Европейски Съюз. Към момента във втория ешелон не се позволява картотекирането на футболисти отвън Европейски Съюз, с изключение на при положение, че те имат настоящи контракти при изпадането на клуба им от елита.

Последната концепция на ботевистите визира правилото за прекачване на наложени санкции на играчи, за показани картони по време на футболна среща, от предходния сезон към идващия сезон. „ Канарчетата “ оферират отпадането на това предписание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР