Ръководството на Ботев Пловдив обвини Българския футболен съюз (БФС) в

...
Ръководството на Ботев Пловдив обвини Българския футболен съюз (БФС) в
Коментари Харесай

Ботев Пловдив се противопостави на решение на БФС

Ръководството на Ботев Пловдив упрекна Българския футболен съюз (БФС) в демонстрация на безразборност и променчивост в ръководството си.

Вчера от Съдийската комисия към БФС оповестиха, че " по персонално разпореждане на президента Борислав Михайлов " са на Ивайло Стоянов, Георги Димитров, Владимир Вълков, Иво Андреев и Димо Димов до 31.03.2023 година

Пловдивчани желаят ясни пояснения от президента на БФС, настояваме за изключителна среща на президента на БФС с представителите на всички клубове и сложно решение на проблемите.

Цялото изказване на Ботев Пловдив, оповестено на клубния уебсайт:

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив е уверено, че вчерашното решение на БФС да освободи от работа редица рефери, е следващата демонстрация на безразборност в ръководството и променчивост в дейностите на управлението на българския футбол.

Наказанията на няколко рефери без никакво пояснение не са в положение да решат един комплициран проблем в съдийската система, за който съществена отговорност носят ръководителят на съдийската комисия и президентът на БФС.

Ботев Пловдив напомня непроменената си позиция. Искаме ясни пояснения от президента на БФС, настояваме за изключителна среща на президента на БФС с представителите на всички клубове и сложно решение на проблемите.

Сигурни сме, че сходни срещи би трябвало да са постоянни и отворени за всички клубове.

Само открит конструктивен разговор и взаимни дейности на всички клубове могат да трансформират обстановката, в която се намира българският футбол. Време е да създадем идващите стъпки, с цел да променим актуалната обстановка.

С почитание,
Ръководството на ПФК Ботев Пловдив

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР