Ръководството на Ботев (Пловдив) обсъжда кой е най-подходящ за наставник

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) обсъжда кой е най-подходящ за наставник
Коментари Харесай

Ботев пак поглежда към Генчев

Ръководството на Ботев (Пловдив) разисква кой е най-подходящ за ментор на отбора през новия сезон. Вчера от " Колежа " оповестиха, че клубът ще се раздели с португалеца Бруно Балтазар и босненеца Азрудин Валентич, който изпълняваше ролята на консултант по спортните въпроси. Sportal.bg разбра, че името на Станислав Генчев още веднъж е настоящо измежду шефовете на " канарчетата ". 

Някогашният халф на Левски и Литекс пое Локомотив (София) през предишното лято, само че е прекомерно евентуално скоро да се раздели с " железничарите " поради катаклизмите, които настъпиха в " Надежда " по отношение на напрежението сред почитателите на тима и притежателя Иван Василев. 
 Валентич повече няма да оказва помощ на Зингаревич, а Бруно Балтазар напуща Ботев след края на сезона Валентич повече няма да оказва помощ на Зингаревич, а Бруно Балтазар напуща Ботев след края на сезона
Припомняме, че още през зимата Ботев насочи питане до Генчев, само че нещата нямаха развиване поради контракта на експерта с Локомотив. Името на 42-годишния треньор не е единственото, което се разисква под тепетатата. В общественото пространство излезе информация за интерес на " жълто-черните " към Станимир Стоилов. Любимецът на почитателите на Левски е свободен, откакто се раздели с клуба от " Герена " през април.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР