РЪководството на Ботев (Пловдив) набеляза за зимна селекция още един

...
РЪководството на Ботев (Пловдив) набеляза за зимна селекция още един
Коментари Харесай

Ботев набеляза за привличане още един нападател

РЪководството на Ботев (Пловдив) набеляза за зимна селекция още един нападател. Канарчетата демонстрират интерес към тарана на Ботев (Враца) Дориан Бабунски. Синът на някогашния македонски бранител на ЦСКА Бобан Бабунски има 6 попадения на сметката си от началото на сезона, като се разписа както в мрежата на Левски, по този начин и в тази на ЦСКА - София. Силните му изяви провокират огромен интерес и съвсем несъмнено нападателят няма да прекара пролетта във Враца. Дориан попада в трансферните проекти още на Левски и Славия.

Подобно на столичните отбори, " канарчетата " също изпитват дефицит на играчи в офанзива. Единственият характерен централен нападател, с който Азрудин Валентич разполага, е Антоан Бароан. Французинът няма опция, а също така е твъде евентуално един от играчите, които се показват мощно на неговия пост - Маркиньос, да напусне Коматево през зимата. Бразилецът играе в Ботев чартърен от бразилския Атлетико Минейро, а южноамериканците са изкушавани с оферта от над 3 милиона евро от унгарския Ференцварош.

" Канарчетата ", които са на трета позиция във краткотрайното класиране, желаят да останат на местата, даващи право на присъединяване в евротурнирите, тъй че сигурно ще се подсилят с най-малко един нападателен футболист през зимната пауза. Те са вперили взор главно в задграничния пазар, където притежателят Антон Зингаревич има мощни позиции. Със сигурност обаче няма да пропуснат и опцията да си обезпечат услугите на към този момент потвърдил се в родния шампионат футболист, като сина на някогашния нападател на ЦСКА Бобан Бабунски. След промяната на властта при " жълто-черните " при започване на годината те привлякоха единствено един състезател от efbet Лига - Николай Минков от Монтана, който бързо стана съществена част от състава.
В проектите на Ботев (Пд) е и някогашният нападател на Етър Преслав Боруков, който неотдавна напусна отбора си в Унгария и е свободен сътрудник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР