Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с позиция на официалния сайт

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с позиция на официалния сайт
Коментари Харесай

Ботев с официално изявление след острите критики на бивш играч на тима

Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с позиция на формалния уебсайт на клуба, в която показва възмущението си от офанзивата против притежателя на " жълто-черните " Антон Зингаревич и митове на " канарчетата ". От Ботев се обръщат към някогашния футболист на отбора Борислав Димитров, който в поредност от изявления в обществените мрежи изрече остро мнението си против ръководството на Зингаревич.

" ПФК Ботев изрича възмущението си от офанзивата против притежателя, митове и чиновници на Клуба! Нашият клуб постоянно се е гордял със своите велики футболисти, популяризирали града и клуба в Европа. Футболисти, играли при велики победи над Барселона и Байерн Мюнхен, носили с чест " жълто-черната " фланелка. Заради такива митове нашият дом стадион - " Христо Ботев ", постоянно е бил претъпкан и е носил наслада на хиляди пловдивчани.

Не прави чест на Борислав Димитров, който не е постигнал и парченце от триумфите на нашите митове, да се пробва да омаловажи техния труд и принос за клуба. Още повече, че опитът за офанзива е подбуден от комерсиални цели! Такива лица, които се пробват да натрупат популярност на гърба на клуба, нямат място в нашия дом на бул. Източен 10 ", се споделя в формалната позиция на Ботев (Пловдив).
 Ботев (Пловдив) си връща четирима футболисти
Ботев (Пловдив) си връща четирима футболисти

Вижте кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР