Ръководството на Ботев Пловдив излезе с нова позиция в отговор

...
Ръководството на Ботев Пловдив излезе с нова позиция в отговор
Коментари Харесай

От Ботев Пловдив са платили задълженията си към Илиян Филипов

Ръководството на Ботев Пловдив излезе с нова позиция в отговор на дейностите на притежателя на компанията, отговаряща за строителството на стадион " Христо Ботев " - Илиян Филипов.

В четвъртък Филипов разгласи, че стартира на клубното уреди поради неплатени отговорности към него от страна на клуба. От Ботев обаче увериха, че през днешния ден са превели близо 40 хиляди лв. на фирмата-изпълнител на строителството и чакат турникетите да бъдат инсталирани още веднъж още за дуела с Локомотив София на 26-и октомври.

Цялото изказване, оповестено на фейсбук страницата на клуба:

Уважаеми Ботевисти,

Като разследване на заплатените от ПФК „ Ботев “ на 20 октомври 37 778,60 лв. на компанията реализатор на строително-монтажните действия на стадион „ Христо Ботев “, чакаме от нея демонтираните ден по-рано турникети да бъдат приведени в предходния си тип в оптимално къс период.

Припомняме на футболната общност, че устройствата, имащи за цел попречване на нерегламентирано влизане в стадиона, както и улеснение последователите при посещаване на футболна среща, са част и от наложителните критерии, които стадион „ Христо Ботев “ би трябвало да покрие, с цел да приема срещи от европейските клубни шампионати, както и семейства на националните футболни гарнитури.

ПФК „ Ботев “ изплати на 100% средствата, планувани за техния монтаж, като бихме били задоволени, в случай че турникетите бъдат сложени на плануваните за работната им цел места още преди семейството ни на тима на „ Локомотив “ София.

С почитание,
Ръководството на ПФК „ Ботев “



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР