Ръководството на Ботев (Пловдив) е напът да прати под наем

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) е напът да прати под наем
Коментари Харесай

Ботев праща младежки национал в Берое

Ръководството на Ботев (Пловдив) е напът да прати чартърен в Берое младежкия национал Димитър Тонев. Полузащитникът, който е считан за последния огромен гений от академията, който е пробил в представителния отбор, има повече от непретенциозно присъединяване в него през актуалното състезание. Тонев е изиграл едвам четири мача в efbet Лига oт началото на сезона, а в последния месец играе най-вече за втория тим на “канарчетата ” в Б група.

Жълто-черните началници считат, че 20-годишният футболист би трябвало да натрупа мачове в елита, с цел да може да се пребори за място в Ботев през идващия сезон. През предходната година Тонев игра в 24 срещи на канарчетата, само че бе титуляр единствено в един дуел, като означи и един гол. Възможно е обаче новият треньор Желко Копич да изиска да задържи младока, като му даде късмет в идващите дуели.

Капитанът на Ботев Тодор Неделев пък продължава възобновяване си, като тренира по самостоятелна стратегия под зоркия взор на спортно-техническия и медицинския щаб на клуба. Любимецът на " жълто-черните " почитатели последователно навлиза в темп след претърпяната интервенция, която му бе направена след тежката злополука, претърпяна от него в грузинската столица Тбилиси на 10 юни.

На клубния стадион " Христо Ботев " пък продължава интензивно работата по построяването на новия терен. През тази седмица стартира разпъването на тръбите, с които ще се построи бъдещата поливна система за тревното покритие. От компанията реализатор подсигуряват, че през тази есен игрището ще бъде готово и ще дава отговор на европейските стандарти. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР