Ръководството на Байерн (Мюнхен) изпълни заканата си и глоби сурово

...
Ръководството на Байерн (Мюнхен) изпълни заканата си и глоби сурово
Коментари Харесай

Байерн наложи жестока глоба на Садио Мане

Ръководството на Байерн (Мюнхен) извърши заканата си и санкции сурово Садио Мане, който си разреши да удари своя съотборник Льорой Сане след загубата с 0:3 от Манчестър Сити на 1/4-финалите в Шампионската лига. Според “Билд ” сенегалският нападател ще би трябвало да се раздели с към 500 хиляди евро. 

По-рано през днешния ден баварците публично оповестиха, че Мане няма да попадне в състава за домакинският мач против Хофенхайм от Бундеслигата, а също така ще понесе финансова глоба. 

Освен от резултата и от разменените реплики със Сане, някогашният футболист на Ливърпул е бил раздразнителен и поради персонален проблем. Неговата вуйна е умряла преди няколко дни и Мане е в печал. 

След грозната преживелица сенегалецът се е извинил на съотборниците си. Льорой Сане пък е съжалил за това, че е обидил Мане и даже е настоял пред шефовете той да не бъде наказван прекомерно строго. 

В Байерн считат случая за завършен. Напълно допустимо е Садио Мане да бъде оправдан за реванша против Манчестър Сити идната сряда.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР