Ръководството на Барселона търси вариант за Филипе Коутиньо. Офанзивният халф

...
Ръководството на Барселона търси вариант за Филипе Коутиньо. Офанзивният халф
Коментари Харесай

Барса обмисля да преотстъпи Коутиньо за още година

Ръководството на Барселона търси вид за Филипе Коутиньо. Офанзивният халф играе чартърен в Байерн (Мюнхен), а баварците са решили да не задействат клаузата за откупуване, която съгласно разнообразни информации варира сред 110 и 120 милиона евро. Мюнхенският клуб не е податлив да извади и 90 милиона евро, които биха задоволили Барса, написа Diario Sport.

От " Камп Ноу " обмислят опция да отдадат чартърен играча за още един сезон. Най-много ухажори към бразилеца има от Премиър лийг. От Челси са се свързали с шефовете на " блаугранас ", а също по този начин и са разговаряли с представители на футболиста. " Лос кулес " се надяват да вземат към 30 милиона евро за наема и година по-късно да го продадат за към 60 милиона евро.

Самият футболист не изключва вароант и да се завърне в Барселона. Според каталунските медии наставникът Кике Сетиен би дал късмет на бразилеца, който е ексцентричен футболист и умее да играе сред линиите. Решението обаче ще пристигна от управлението на Барса. Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР