Ръководството на Барселона потвърди, че Неймар ще смени клубната си

...
Ръководството на Барселона потвърди, че Неймар ще смени клубната си
Коментари Харесай

Неймар напуска Барселона, отива в ПСЖ

Ръководството на Барселона удостовери, че Неймар ще смени клубната си принадлежност. Бразилецът през днешния ден се яви на тренировката на тима, само че единствено с цел да се сбогува с досегашните си съотборници.

" Във връзка с усложнената обстановка клубът оповестява, че контрактът му може да бъде разтрогнат против отплата от 222 млн. евро, вписана в неговия контракт. Дотогава Неймар остава състезател на Барселона, само че с краткотрайно позволение да не взе участие в тренировките ", се споделя в официалното съобщение на каталунците.

Неймар, който ще продължи кариерата си в Пари Сен Жермен, се чака да подпише договор с компанията Qatar Sports Investments, която е притежател на ПСЖ. Съгласно изискванията на съглашението, Неймар ще стане дипломат на Световното състезание в Катар през 2022 година и ще проработи 300 млн. евро за пет години (по €60 млн. на година).

Журналистът Алфредо Мартинес през днешния ден написа в Туитър, че Неймар желае да изиграе сетен мач с екипа на Барселона против тима на Шапекоензе. Агентът на Неймар - Вагнер Рибейро пък разгласява в обществената мрежа фотография на Айфеловата кула, потвърждавайки, че клиентът му е покрай трансфер в ПСЖ. Утре или вдругиден бразилецът ще премине медицински проучвания в Париж, след което ще бъде показан публично.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР