Ръководството на Барселона е започнало контакти с агента на талантливия

...
Ръководството на Барселона е започнало контакти с агента на талантливия
Коментари Харесай

Барселона започна преговори за нов договор с голям талант

Ръководството на Барселона е почнало контакти с сътрудника на надарения нападател Абел Руис по отношение на продължаването на неговия контракт.

Руис сега е една от звездите на националния тим на Испания до 17 години на Световното състезание в Индия.

Младокът незабавно притегли вниманието на някои от топ тимовете, като към него има интерес от страна на Ювентус, Челси, Манчестър Сити и Арсенал.

През последните дни от Барселона са влезнали в контакт с сътрудника на футболиста Серхио Барила, с цел да стартират диалози за подновяването на контракта на Руис.

Барила е уверил управлението на Барселона, че желанието на Руис е да остане в Барселона, макар офертите, които има към него.

Абел Руис е част от Ла Масия от 2012 година. На 21 ноември 2016 година той възобнови своя контракт с Барселона до 2019 година.

На 9 април 2017 година към този момент направи своя дебют за втория тим на Барселона.

Първият му професионален мач бе на 28 август.

Руис дебютира за националния тим на Испания до 17 години на 25 октомври 2015 година.

През 2017 година Абел завоюва Европейското състезание с Испания, който се организира в Хърватия, като той бе капитан на тима.

От Барселона желаят да си подсигуряват услугите на Абел, поради което възнамеряват да усилят доста освобождаващата уговорка в контракта му. Каталунците нямат желание да повтарят старши неточности и да изпускат нападателя, както се случи с редица други гении от Ла Масия, които напуснаха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР