Ръководството на Барселона е взело решение окончателно да се раздели

...
Ръководството на Барселона е взело решение окончателно да се раздели
Коментари Харесай

Барселона иска да се отърве от Арда Туран

Ръководството на Барселона е взело решение дефинитивно да се раздели с турския футболист Арда Туран през летния трансферен прозорец.

Договорът на Туран с Барселона изтича на 30 юни 2020 година, тъкмо когато изтича и контрактът му чартърен в Истанбул Башакшехир.

Барселона желае да продаде Арда Туран, с цел да получи най-малко частична финансова възвращаемост и да не го изпусне без пари.

В Барселона са наясно, че това няма да бъде лесна задача. Слабото показване на Туран, както в Барселона, по този начин и в Истанбул Башакшехир прави на практика невъзможна задачата по неговата продажба.

Неговите осъществявания, както на терена, по този начин и отвън него, направиха още по-лошо, защото Арда Туран бе глобен с 16 срещи. Освен това против него се водят каузи за побой на певица, полов тормоз, пострадвания и изстрели.

Арда Туран мина в Истанбул Башакшехир на 13 януари 2018 година. Той е преотстъпен за два сезона и половина, само че в контракта има уговорка, която разрешава на Барселона да продаде халфа във всеки един от трансферните прозорци за този интервал.

Намерението на Барселона е да води договаряния за продажбата на Арда Туран с Истанбул Башакшехир, само че наподобява, че турският клуб не има намерение да задържа халфа за непрекъснато.

Истанбул Башакшехир може да се интересува от Туран единствено в случай, че той стане свободен сътрудник.

Затова Барселона изследва пазара, с цел да види дали има някакъв европейски клуб, изключително турски, който се интересува от привличането на Арда Туран. Един от разновидностите е Галатасарай. Турският гранд би приветствал футболиста за неговия трети стадий в тима, само че не непременно. И това може да сътвори проблем за Барселона в договарянията.

При всички положения Барселона ще се опита да се отърве от Арда Туран през това лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР