Ръководството на Барселона е готово да се раздели със защитника

...
Ръководството на Барселона е готово да се раздели със защитника
Коментари Харесай

Барселона чака оферти за защитник през януари

Ръководството на Барселона е готово да се раздели със бранителя Ерик Гарсия през януари. 22-годишният испански национал позагуби доверието на треньора Чави Ернандес в последно време и все по-рядко получава шансове за изява. Така че каталунците са подготвени да изслушат предложения за него, оповестява испанският вестник " Спорт ".

На " Камп Ноу " все търсят метод да изпълнят критериите за Финансоф феърплей и за задачата ще би трябвало да се разделят с някои от актуалните си играчи, с цел да могат да привлекат нови. Точно по тази причина в клуба са вдигнали мерника на Гарсия, който от началото на сезона има 14 мача и 1 гол, само че в много от тези дуели се появява като промяна и Чави е дал зелена светлина, че може да се лиши от неговите услуги.

Самият Ерик Гарсия също е податлив да смени ситуацията. Той не е удовлетворен от дребното игрови минути, които получава, изключително след травмата, която имаше в края на предходната година. Така че, в случай че за него дойде задоволително завладяваща оферта, футболистът евентуално ще я одобри.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР