Ръководството на Българския футболен съюз свиква редовен конгрес на централата,

...
Ръководството на Българския футболен съюз свиква редовен конгрес на централата,
Коментари Харесай

БФС свиква конгрес на 20 май

Ръководството на Българския футболен съюз привиква постоянен конгрес на централата, на който обаче няма да се организира избор на нов президент и изпълнителен комитет, оповестява БГНЕС.

Общото заседание ще се организира на 20 май и в дневния му ред ще има три точки: Отчет на Изпълкома за интервала 2018-2022, Програма на БФС за развиването на футбола за 2022-2026 и Проект на бюджет на БФС за интервала 2022-2026.

Конгресът ще се състои в София. След съвещанието на Изпълкома на БФС през вчерашния ден, от там оповестиха, че възнамеряват да проведат общо заседание, като документите към този момент са подадени към Търговския указател и следва да бъдат утвърдени, след което поканата към членовете на БФС и дневният ред да бъдат качени на уеб страницата на Агенция по вписванията.

Редовният избирателен конгрес на БФС трябваше да се организира на 18 март, само че управлението на централата го анулира, а претендентът за президентския пост Димитър Бербатов организира личен конгрес с клубовете, които го поддържат. Вчера въпросните клубове бяха изключени от системата на БФС, като се изключи ЦСКА и два отбора от Втора лига, на които ще бъде наложена парична глоба. На 1 март президентът на БФС Борислав Михайлов разгласи, че постоянният конгрес се анулира поради правосъдните разногласия към изключителния конгрес на 12 октомври предходната година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР