Ръководството на Българския футболен съюз прие съставите на постоянните комисии

...
Ръководството на Българския футболен съюз прие съставите на постоянните комисии
Коментари Харесай

БФС утвърди комисиите за новия сезон

Ръководството на Българския футболен съюз одобри съставите на непрекъснатите комисии за спортно-състезателния сезон 2021-2022.

В осем от тях настъпиха кадрови промени, като най-съществената е обвързвана с председателското място в Спортно-техническата комисия, което бе заето от изпълнителния шеф на Българската организация по вложения Стамен Янев.

Янев е измежду най-уважаваните адвокати в България, специализирал в областта на сливанията и придобиванията, както и в региона на вложенията. Професионалният му път е обвързван с най-големите интернационалните консултантски компании, като през 2020 година е назначен за заместник-министър на стопанската система. Янев е магистър по право от СУ "Св. Климент Охридски " и е специализирал европейско и британско право във Англия, Италия и Нидерландия.

Бизнесменът Илия Козарев оглави Комисията за футзал и мини футбол. Той е съсобственик на компания "Райкомерс ", занимаваща се със строителство на водопроводни и канализационни мрежи. Завършил е компетентност "Международни връзки " в Нов български университет. Съставът на Комисията е допълнен и от някогашния футболист на Черно море и секретар на ЗС на БФС - Варна Пламен Хаджийски.

Трима млади специалисти от администрацията на БФС бяха определени за членове на Комисията "Grassroots " за развиване на всеобщия футбол. Това са мениджърът "Стратегическо развиване " Андрей Петров, Дойчин Бахов и Николай Рибарски.

Четири потвърдени имена в треньорската специалност се причисляват към Техническия комитет. Това са националният селекционер Ясен Петров, наставниците на Арда и Локомотив София - Николай Киров и Иван Колев, както и някогашният футболист на ЦСКА и Левски Бойко Величков.
Николай Ангелов е новото име в Съдийската комисия, Христо Ботев - в Апелативната комисия, някогашният бранител на Левски Владимир Николчев бе определен в Комисията за работа с ветераните, а към Правната комисия се причисляват членовете на Софийската адвокатска гилдия адв. Димитър Митов и адв. Георги Сланчев.

Тези промени акцентират желанието на Българския футболен съюз да освежи структурите си посредством привличане на млади експерти и потвърдени специалисти в сферите си на активност. Пълният лист с членовете на непрекъснатите комисии към този момент е оповестен на уеб страницата на БФС.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР