Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) излезе с официална позиция

...
Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) излезе с официална позиция
Коментари Харесай

БФС към Бербатов: Приели сме нови 66 клуба

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) излезе с публична позиция във връзка вчерашната

От БФС акцентират, че както той стачкува поради изключването на 41 тима, по този начин услужливо подминава обстоятелството, че в границите на няколко месеца са признати за членове 66 клуба, множеството от тях – академии и школи с фокус върху развиването на детско-юношеския футбол.

" БФС непрекъснато провежда мероприятия и съревнования в поддръжка на децата – единствено тази седмица в София, Трявна и Албена ще се проведат три шампионата с присъединяване на (наистина) хиляди деца. Хиляди минават ежеседмично и през терените на Национална футболна база " Бояна ", се споделя още в писмото.

Също по този начин те акцентират и претекстовете за изключване от участие във федерацията: " Те са или безучастие в спортна активност, или неплащане на членски импорт, или свързани лица в управата, или редовно нарушение на устава и вътрешните актове на БФС, да вземем за пример – вмешателство на външни лица и организации във вземането на решения на футболен клуб. Законът за юридическите лица с нестопанска цел дава опция на всеки клуб да подаде тъжба пред последващо Общо заседание и надлежно да възвърне статута си при утвърждение ", прецизират от централата..
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР