Ръководството на авиокомпанията Флайби е наредило самолет да лети без

Ръководството на авиокомпанията Флайби е наредило самолет да лети без ...

Авиокомпания изпратила празен самолет за принц Уилям и семейството му


Ръководството на авиокомпанията "Флайби" е наредило самолет да лети без пътници 200 км, за да може принц Уилям и семейството му да пътуват в машина с нейното лого, а не с това на шотландската компания, която извършва полетите от Норич до Абърдийн от тяхно име, съобщи в ."Дейли мейл", цитиран от БТА.

Принц Уилям трогна британците, като заведе семейството си в Шотландия на гости на кралица Елизабет Втора с пътнически самолет, за разлика от брат си Хари, който за 11 дни пътува четири пъти с частен самолет.Кралското семейство обаче не е знаело, че евтиният им полет всъщност никак не е бил екологичен. Тъй като самолетът, който обичайно е летял по линията, също се е придвижил празен след около 45 минути, двата полета са произвели общо 4,5 тона въглеродни емисии.
Възрастна британка е в болница след пътен инцидент с кралското семейство Полицейски мотор я е ударил
"Това е изключително необичайно и прави за посмешище похвалните опити на семейството да пътува по-икономично и щадящо за околната среда. Очевидно вината не е тяхна, то това е абсолютно нелепо", каза неназован източник от транспортния сектор.

Говорител на компанията авиокомпанията "Флайби" отрече те да са отговорни за решението, като каза, че за тази линия се оперира от "Истърн еъруейс".
Кейт показа снимки на децата си в градина, проектирана от нея Според съпругата на принц Уилям, игрите на открито помагат на децата да станат щастливи възрастни
От "Истърн еъруейс" отговориха, че серията от полети няма значение, "стига всички да са пътували добре".

Източник: btvnovinite.bg