Ръководството на авиокомпанията "Флайби" е наредило самолет да лети без

...
Ръководството на авиокомпанията "Флайби" е наредило самолет да лети без
Коментари Харесай

Авиокомпанията Флайби е изпратила празен самолет на 200 км, за да вземе принц Уилям и семейството му

Ръководството на самолетната компания "Флайби " е наредило аероплан да лети без пасажери 200 км, с цел да може принц Уилям и фамилията му да пътуват в машина с нейното лого, а не с това на шотландската компания, която прави полетите от Норич до Абърдийн от тяхно име, заяви в. "Дейли мейл ".

Кралското семейство не е знаело, че евтиният им полет в действителност по никакъв начин не е бил екологичен.

Тъй като самолетът, който всекидневно е летял по линията, също се е придвижил празен след към 45 минути, двата полета са произвели общо 4,5 тона въглеродни излъчвания.

"Това е извънредно извънредно и прави за посмешище похвалните опити на фамилията да пътува по-икономично и щадящо за околната среда ", сподели неназован източник от транспортния бранш.

"Очевидно виновността не е тяхна, то това е безусловно неуместно ".

Говорител на компанията "Флайби " отхвърли те да са виновни за решението, като сподели, че за тази линия се оперира от "Истърн еъруейс ". От "Истърн еъруейс " дадоха отговор, че серията от полети няма значение, "стига всички да са пътували добре ".

Принц Уилям трогна британците, като заведе фамилията си в Шотландия на посетители на кралица Елизабет Втора с пътнически аероплан, за разлика от брат си Хари, който за 11 дни пътува четири пъти с частен самолет
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР