Ръководството на Атлетико Мадрид притеснено, тъй като очаква съвсем скоро

...
Ръководството на Атлетико Мадрид притеснено, тъй като очаква съвсем скоро
Коментари Харесай

В Атлетико очакват нов сериозен финансов удар в следващите дни

Ръководството на Атлетико Мадрид обезпокоеното, защото чака напълно скоро генералният спонсор на клуба да пожелае да приключи контракта, оповестява вестник “АС ”. 

Финтех компанията WhaleFin, която е профилирана в предлагането на новаторски финансови принадлежности и търговия с криптовалути, подписа през предходната година договор за пет години на стойност 40 милиона на сезона с “дюшекчиите ”. Сега обаче финансовата обстановка към компанията внезапно се е влошила и тя към този момент не може да си разреши плануваните съществени суми по договора. 
 Респект - Атлетико Мадрид ще разреши на гостите си Атлетик Билбао да носят домакинските си екипи Респект - Атлетико Мадрид ще разреши на гостите си Атлетик Билбао да носят домакинските си екипи  Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Финтех компанията към момента не се е обърнала публично към шефовете на Атлетико, само че те са наясно, че Whalefin са прекратили своето съглашение с Челси, където не бяха главен спонсор. Това ще е следващ сериозен финансов удар върху отбора от “Сивитас Метрополитано ”, откакто те отпаднаха още в груповата фаза на Шампионската лига, което също коства съществени суми, които към този момент са били заложени в бюджета на клуба. Именно това наложи продажбата на Матеус Куня през зимата, като по този метод бяха обезщетени част от тези пари. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР