Ръководството на Арсенал е предложило нов договор на звездата на

...
Ръководството на Арсенал е предложило нов договор на звездата на
Коментари Харесай

Арсенал предложи нов договор на Обамеянг

Ръководството на Арсенал е предложило нов контракт на звездата на отбора Пиер-Емерик Обамеянг, оповестява " Екип ". Настоящият договор на капитана е до 2021 година, когато той може да си тръгне като свободен сътрудник. Това мощно тормози шефовете на " Емиратс ", които ще създадат всичко допустимо, с цел да убедят габонеца да остане и да се обвърже дълготрайно с лондончани.

На този стадий не е ясно какви са параметрите на новия контракт, които са били препоръчани от страна на Арсенал към нападателя. Всъщност се счита, че това не е най-важното за него сега. Обамеянг към този момент е на 30 години и желае да играе в клуб, където да се бори за огромни титли. В последните години обаче " Артилеристите " не могат да му предложат сходно нещо, а това тормози габонеца, който съществено се замисля за промяна на ситуацията.

Интерес към Обамеянг не липсва. Името му се свързва с грандове от ранга на Барселона, Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Интер. Това още повече изкушава футболиста да си тръгне от " Емиратс ", като на този стадий това е по-вероятно да се случи, в сравнение с да преподпише.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР