Ръководството на Арда планира отново да свие бюджета през зимата.

...
Ръководството на Арда планира отново да свие бюджета през зимата.
Коментари Харесай

Арда пак свива бюджета

Ръководството на Арда възнамерява още веднъж да свие бюджета през зимата. Тогава е допустимо най-конвертируемите играчи на отбора да бъдат продадени. В момента такива са националите Иван Караджов и Спас Делев. Към двамата имаше интерес и през лятото, само че тогава до прехвърляния не се стигна.

Този сезон се оказа много турбулентен за кърджалийци, които през предишния играха край за Купата на България против ЦСКА (0:1), както и завоюваха квота за Лига на конференциите. Именно след присъединяване на отбора в най-новия евротурнир започнаха и неволите. Арда бе отстранен на континенталната сцена от израелския Апоел Беер Шева (0:2 и 0:4).
 Арда предлага нов контракт на бранител
Арда предлага нов контракт на бранител

Вижте кой е той

След това финансовият покровител Румен Гайтански разгласи отдръпването си. Той бе последван и от цялото управление на клуба, като се наложи да се избира нова администрация, в която влязоха локални хора. За състезателен шеф пък бе назначен Ивайло Петков.

Преди септемврийската пауза за националните тим пък тимът бе изоставен от треньора Николай Киров. Той одобри предлагането на ЦСКА 1948, като бе последван при столичани от трима съществени играчи - Деян Лозев, Крум Стоянов и Емил Мартинов.

Арда ангажира за ментор Димитър Димитров-Херо, само че по-малко от 24 часа, откакто експертът бе показан на конференция, той напусна поста заради персонални аргументи. Сега треньор на кърджалийци е помощникът му Георги Чиликов, който за първи път води тим в елита.

Преди дни Арда бе подкрепят от общината със 100 хиляди лв.. През пролетта ще трябват още такива финансови инжекции.
 Локомотив (Пловдив) и Арда направиха 0:0 в efbet Лига
Иван Караджов избави Арда при нулево тъждество с Локомотив (Пловдив)

Токът на стадиона спря за шест минути
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР