Ръководството на Американската тенис асоциация (USTA) и последния за годината

...
Ръководството на Американската тенис асоциация (USTA) и последния за годината
Коментари Харесай

US Open призова Джокович да бъде допуснат в САЩ

Ръководството на Американската тенис асоциация (USTA) и последния за годината шампионат от Големия шлем Ю Ес Оупън прикани управляващите в страната да позволен международния номер 1 Новак Джокович до присъединяване в Мастърсите в Индиан Уелс и Маями този месец.

Наскоро Джокович удостовери, че е кандидатствал за изключение от правилото неимунизирани чужденци да не бъдат допускани на територията на Съединени американски щати, което той получи и от двата шампионата от Мастърс сериите. Сега зад сърбина застава и Откритото състезание на Съединени американски щати, където той е троент първенец. " Новак Джокович е един от най-великите първенци в историята на нашия спорт. USTA се надява Новак да има триумф с молбата си да влезе в страната, с цел да могат почитателите да го видят в деяние в Индиан Уелс и Маями ", се споделя в позиция на USTA.

" Ние желаеме най-хубавите тенисисти в света да играят тук, той също желае да играе ", разяснява шефът на Индиан Уелс Томи Хаас. " В последна сметка това, за жалост, е отвън нашите ръце ", добави той.

През предишния сезон Джокович не бе позволен до всички шампионати в Съединени американски щати, Канада и Австралия, измежду които два шампионата от Големия шлем и четири от Мастърс сериите. През януари обаче той бе позволен до присъединяване в Аустрелиън Оупън, където завоюва рекордна 10-та купа и изравни върха на Рафаел Надал от 22 трофеи от Шлема.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР