Ръководството и треньорския щаб на Розова долина (Казанлък) изразиха силното

...
Ръководството и треньорския щаб на Розова долина (Казанлък) изразиха силното
Коментари Харесай

В Розова долина бесни от съдийството срещу Сокол - видео

Ръководството и треньорския щаб на Розова котловина (Казанлък) показаха мощното си неодобрение от съдията Мустафа Шефкет при загубата на отбора с 1:2 от Сокол (Марково) в мач от Югоизточната Трета лига.

Според гостите първият гол на Сокол има нарушаване против вратаря и засада, а при втория единствено засада. Тимът от Казанлък също така има искания за нарушаване, което е в наказателното поле, само че е отсъдено отвън полето и неотсъдена дузпа.

“Тримата съдии направиха едно закононарушение по отношение на футбола пред погледа и на личния си началник и президент на Сокол Марково господин Сталев. Умишленото и преднамерено съдийство трансформира футболната срещата в един срам и подигравка. За голямо страдание към момента в България се случват такива неща, с които няма по какъв начин да се развива футбола. Несъществуващи засади, нарушаване против вратаря ни при гола на Сокол, гол от засада, неотсъдени две дузпи, непрекъснато допускане на лекар за симулации на терена и прекъсване на играта през втората част, от която чистото игрово време може би е било не повече от 18 мин. Срам и срам за бригадата от Кърджали”, сподели треньорът на Розова котловина Атанас Апостолов.

По проект мачът в село Марково беше заложен в програмата на Sportal TV и ние имахме подготвеност да го покажем в директно предаване - с камери и коментатор, за разнообразието и информираността на Зрителя. Оказа се обаче, че домакините не мислят по този начин и не позволиха камерите ни на стадиона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР