Ръководството и футболистите на Манчестър Юнайтед приветстваха с добре дошъл

...
Ръководството и футболистите на Манчестър Юнайтед приветстваха с добре дошъл
Коментари Харесай

Юнайтед четка Уейн Рууни при завръщането му - Футбол свят - Англия



Ръководството и футболистите на Манчестър Юнайтед приветстваха с добре пристигнал някогашния нападател на „ алените дяволи “ Уейн Рууни. Бившият британски национал се завръща на „ Олд Трафорд “ за първи път откогато напусна клуба през лятото.

Юнайтед се изправя против Евертън в неделя, а Рууни попадна в групата на „ карамелите “ за дербито и най-вероятно ще бъде употребен от мениджъра Роналд Куман.

В формалния уебсайт на Манчестър Юнайтед бе оповестен специфичен материал във връзка завръщането на Рууни, в който част от футболистите на отбора приказват за някогашния нападателна тима.

„ Определено той е легенда на клуба и голмайстор рекордьор, тъй че посрещането от страна на почитателите ще бъде огромно. Чудесно бе той да бъде в близост, изключително за мен когато бях младеж. Той ми даде доста препоръки и се поучих от опита му. По време на мачовете ми помагаше също “, разяснява Джеси Лингард.

„ Надявам се, че „ Олд Трафорд “ ще го приветства както заслужава. Ще ми бъде доста необичайно да видя Рууни с друга фланелка, в случай че би трябвало да бъда почтен, само че това бе решението, което той взе предишното лято и му искам доста шанс “, показа пък Хуан Мата.

„ Уейн прекара цели осем сезона в Юнайтед дружно с мен. Той е страховит футболист, завоюва пет трофеи. Той е състезател, който знае какво желае. Той е първенец. Тъжен съм, че си потегли, само че му искам доста шанс. Ще ни липсва в съблекалнята, желаем му всичко най-хубаво “, добави Антонио Валенсия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР