Ръководство за тези, които са опитвали фейсбилдинг, липополитика, самомасаж, но

...
Ръководство за тези, които са опитвали фейсбилдинг, липополитика, самомасаж, но
Коментари Харесай

Какво да правите, ако двойната брадичка не изчезне?

Ръководство за тези, които са опитвали фейсбилдинг, липополитика, самомасаж, само че не са постигнали резултат.

Един прелестен ден отваряте камерата и я виждате – двойна брадичка. Често можем да я пренебрегваме, само че откакто го забележим, желаеме да я отрежем, да я масажираме, само че безусловно да премахнем този козметичен недостатък. Как да премахнем двойната брадичка, в случай че нищо не помогне.

Защо се появява двойната брадичка?

Двойната брадичка е струпване на мастна тъкан сред долната челюст и шията. Има доста аргументи за появяването й, да вземем за пример уязвимост на триъгълните, брадичните и квадратните мускули. За някои хора това може да е наследствено.

Важно е да се разбере, че съществуването на двойна брадичка не зависи директно от наднорменото тегло! Можете да носите XS и отново да видите неприятната дипла. Основните аргументи са както следва (и премахването им):

·         метаболитно заболяване;

·         затлъстяване;

·         деформиране на шийните прешлени;

·         диабет;

·         проблеми с щитовидната жлеза;

·         възрастова поза;

·         навика да спим на висока възглавница и да четем в легнало състояние.

Как да премахнете двойната брадичка?

Самомасажът от време на време оказва помощ, само че рядко. Освен това девойките, които обичат фейсбилдинга, мощно разтягат кожата и постоянно я заразяват, като я допират с пръсти. Възможно ли е да премахнете двойната брадичка вечно? Ако премахнете изброените нагоре аргументи, направете нужните процедури в салона и следвайте рекомендациите на козметика - изцяло.
Съвети, с които скоро ще се отървете от двойната брадичка
Втората брадичка е резултат от няколко фактора: гени, възраст и от време на време наднормено тегло. Възможно ли е да се отървете от него? Оказва...
Прочети повече
Мезотерапия

По време на процедурата в мастната дипла се вкарват медикаменти, които усъвършенстват притока на кръв, разграждат мазнините и тонизират дермата. Съставът на коктейлите включва витамини, антиоксиданти и аминокиселини. Всички тези медикаменти ви разрешават да стегнете овала на лицето с няколко процедури. След процедурата не остават белези и се смята за доста ефикасна.

Липолитика

Съставът на препарати с липолитици включва лецитин, който разгражда мастните кафези, както и субстанции, които усъвършенстват тонуса на кожата, борят се с подпухналостта и стягат овала на лицето. Този коктейл се инжектира в региона на втората брадичка. Лекарството разгражда мазнините до киселини и глицерин, които естествено се отделят от тялото.

Повдигане с конци
Инжекция лекува двойна брадичка
Отърваването от досадната двойна брадичка скоро може да стане толкоз елементарно, колкото слагането на инжекция, написа в. " Дейли експрес "....
Прочети повече
Тази техника освен ви разрешава да премахнете втората брадичка, само че и да възстановите контурите на лицето. Конците се вкарват в кожата и се фиксират зад ушите. Много известни станаха резорбируемите влакна, които се разтварят сами шест месеца след инжектирането, само че в това време образуват ясна рамка от колаген. Ефектът от процедурата продължава няколко години. Въвеждането на мезоконци се смята за най-бързия метод, резултатът е забележим безусловно на идващия ден.

Ултраформатор

Устройството ви разрешава дейно да моделирате контурите на лицето, да се отървете от челюстите и двойната брадичка. По време на процедурата мастната тъкан е изложена на точков резултат с лазерен лъч. Под негово въздействие мастните кафези се разграждат и се изхвърлят от тялото. Започва деен синтез на колаген и еластин, което способства за образуването на колагенова рамка, вследствие на което овалът на лицето се стяга.

Процедурата лишава не повече от 20 минути. Необходими са до 10 процедури за реализиране на дълготраен резултат.

Източник: goodhouse.ru

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР