Ръководство и треньорски щаб поставиха повече от добри оценки за

...
Ръководство и треньорски щаб поставиха повече от добри оценки за
Коментари Харесай

В Карнобат обавиха годината за успешна

Ръководство и треньорски щаб сложиха повече от положителни оценки за представянето на „ Карнобат “ през изминаващата 2017-та година. Краткият разбор идва директно след провалянето с 0:1 в събота от „ Борислав “ /Първомай/. Срещата бе от 17-ти, финален, есенен кръг в шампионата на Югоизточна Трета лига.

Карнобатлии приключиха на 4-то място в есенното нареждане с актив от 33 т. Момчетата на Георги Калоянов записаха 11 победи и 6 загуби, а головата разлика на тима е 37:25.

„ Добра е годината, като изключим тежките травми, които получихме. От една страна е добре, че сме на това място (4-то), от друга е задължаващо за идващия полусезон, тъй като би трябвало да поддържаме това равнище, в случай че може и да го повишим.

По ме тормози да не ни вземат доста играчи, в сравнение с какъв брой нови ще вземем ние. Ако ни вземат някой, ще търсим опция. “, съобщи наставникът Георги Калоянов.

„ Годината беше фантастична за нас. „ Карнобат “ реализира такива триумфи, каквито никой не е сънувал. Завършихме на 3-то място в крайното класиране на предишния шампионат, в този момент ще зимуваме 4-ти, продължаваме напред и в шампионата за Купата на Аматьорската лига.

На фона на тези кадрови проблеми, които имаме, както и на фона на новата селекция, която направихме, постигнатото дори е доста.

Идеята на нашия тим е, да идват млади момчета, да се обиграват и да отиват в професионалния футбол. Може да е малко нереалистично, само че работи. Ще се радваме, в случай че не стопираме развиването на футболистите. Искаме да им оказваме помощ и да вървят напред.

Благодарение на нашия треньор, Георги Калоянов, се сътвори един доста добър колектив и това е най-важното, което сме постигнали.

През годината успяхме да организираме и една невиждана за нашия тим филантропична акция, като събрахме средства за лекуването на нашия младеж Росиян Нейков. “, сподели президентът на „ Карнобат “ Теодор Иванов.

Той съобщи още, че все още към момента няма сигурни нови попълнения, като добави, че вратата на тима е отворена за състезатели, които са по-добри от наличните. „ При нас нещата ще се развият след 20-ти януари, когато стартираме подготовка. Ако продължим в този дух, нещата ще се случат. “, добави още Теодор Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР