Ръководствата на Левски и Хебър са постигнали договорка за трансфера

...
Ръководствата на Левски и Хебър са постигнали договорка за трансфера
Коментари Харесай

Левски взима Карлос Охене от Хебър

Ръководствата на Левски и Хебър са постигнали сделка за прехвърлянето на Карлос Охене на " Герена ", разкри шефът на отбора от Пазарджик Елизар Спасов.
30-годишният ганаец ще премине медицински прегледи през днешния ден, след което ще подпише контракт със " сините ". Трансферната сума не е огромна, само че клубът е запазил 10% при последваща продажба.
Договорът на ганаеца с клуба от Пазарджик е до лятото. У нас той е играл още за Берое, Царско село и ЦСКА 1948.
Трансферът се случва две седмици откакто от " Герена " оповестиха публично с декларация, че няма да пазарят играчи от Първа лига.
" Ръководството не е водило договаряния и не има намерение да го прави с нито един футболист, играещ в родното състезание. В тази връзка всевъзможни информации по тематиката не дават отговор на истината ", написаха тогава от клуба.
Охене ще размени в столичния гранд Андриан Краев, който отхвърли да подпише нов контракт и беше изгонен от първия отбор.
Охене е второто попълнение на Левски през тази зима след Фабио Лима. Бразилецът, който към този момент дебютира за отбора при загубата с 2:3 от унгарския Вашаш, дойде като заместител на продадения Роналдо.
Снощи в Турция Левски игра контрола с украинския Олександрия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР