Ръководният орган, който контролира фигурното пързаляне, защити решението си да

...
Ръководният орган, който контролира фигурното пързаляне, защити решението си да
Коментари Харесай

ISU защитава решението си да даде на руснаците бронзов медал от Олимпиадата в Пекин след допинг случай

Ръководният орган, който управлява фигурното пързаляне, отбрани решението си да присъди бронзовия орден от Олимпиадата в Пекин през 2022 година на съветския тим в петък, макар дисквалификацията на член на тима Камила Валиева за необятно публикувано допинг нарушаване, което докара до разбъркване на медалите.

Международният съюз по кънки разгласява променено класиране в края на предишния месец, откакто Спортният трибунал постанови, че Валиева е на виновност за нарушаването и я не разрешиха за четири години. Но до момента в който ISU лиши рускините от 10-те точки, които тя бе спечелила във всяко от двете си надпревари, отхвърли да усили класирането на спортистите, приключили под нея.

Това нямаше значение, когато пристигна към златото и среброто — Съединените щати имаха задоволително точки, с цел да се реалокират преди всичко, а Япония имаше задоволително, с цел да се реалокира на второ място. Но това означаваше, че Канада, която беше приключила четвърта на Зимните игри, към момента изоставаше с една точка от тима...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР