Ръководителят на Вагнер Евгений Пригожин е предложил да разкрие позицията

...
Ръководителят на Вагнер Евгений Пригожин е предложил да разкрие позицията
Коментари Харесай

Пригожин е предложил да разкрие позицията на руските войски

Ръководителят на " Вагнер " Евгений Пригожин е предложил да разкрие позицията на съветските войски на украинското държавно управление.
Прочетете още
Войниците на Вагнер са в челните редици на кървавата съветска атака за завладяването на град Бахмут. В подмяна на това, че Украйна ще изтегли бойците си от региона, през януари Пригожин предложил на разследващата ѝ работа да ѝ заяви позициите на съветските сили, съобщи " Вашингтон пост ", базирайки се на изтекли документи на американското разузнаване.

Според вестника Украйна е отхвърлила предлагането.

Пригожин, непосредствен съдружник на съветския президент Владимир Путин, обществено заплаши да изтегли наемниците си от региона към Бахмут, където те са в авангарда на съветската атака, в случай че не получат по този начин нужните им муниции. Той съобщи в аудиопослание, че той и хората му ще бъдат считани за предатели, в случай че изоставен региона. Предложението на Пригожин е пристигнало посредством контактите му с украинската разследваща работа.

Говорител на Белия дом отхвърли да разяснява отчета, който се основава на секретни американски документи, изтекли в платформата за колективен чат Discord.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР