Ръководителят на сръбската дипломация показа музикалния си талант на тържествената

...
Ръководителят на сръбската дипломация показа музикалния си талант на тържествената
Коментари Харесай

Ивица Дачич пее ”Осман ага” на турски пред Ердоган

Ръководителят на сръбската дипломация сподели музикалния си гений на тържествената вечеря, проведена нощес в чест на турския водач, написа сръбският уебсайт "Вести ".

Видеозаписът на Дачич, който пее на Ердоган, бе пуснат по обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин външният министър на Сърбия стои до масата, на която са седнали Ердоган и неговата брачна половинка Емине и сръбският президент Александър Вучич със брачната половинка си Тамара, и пее песента "Осман Ага " на турски език. Двамата държавни ръководители, както и другите присъстващи на вечерята, поздравяват първия посланик на Белград с бурни овации.
Това не е първата артистична изява на Ивица Дачич пред задграничен посетител. През 2013 година по време на договарянията сред Белград и Прищина, Дачич, тогава министър председател, се опита да омилостиви с ария посредничката Катрин Аштън и да смекчи позициите й за Сърбия.

"Прости ми, Катрин, не бях доста тънък, въпреки че си ми драга, елементарни ми, Катрин, в този момент всичко е пушек, а любовта ни избяга ", пял министър председателят, когато се водел спор дали в Косово да има Съюз на сръбските общини.

На формалната вечеря в чест на откриването на Съвета на министрите на външните работи на ОССЕ през декември 2015 година в Белград пък Ивица Дачич извърши "Подмосковные вечера ", а на формалната вечеря във връзка встъпването в служба през юни тази година на президента Вучич, външният министър на Сърбия пресъздаде "O sole mio " пред някогашния си италиански сътрудник Франко Фратини.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР