Ръководителят на Службата за сигурност на Украйна Василий Малюк коментира

...
Ръководителят на Службата за сигурност на Украйна Василий Малюк коментира
Коментари Харесай

Василий Малюк: Сринахме руския добив и преработка на нефт с 12 %

Ръководителят на Службата за сигурност на Украйна Василий Малюк разяснява последните украински удари по петролните рафинерии в Русия. " На територията на съперника се организираха редица сполучливи реализации. Искам да подчертая, че точно посредством износа на петролни артикули Русия попълня бюджета си: това в действителност е една трета от техния бюджет и лъвският къс от военния бюджет ", сподели той в изявление за ICTV.
 
Според него е належащо оптимално да се минимизират тези бюджетни доходи и автоматизирано да се " отреже кислородът към Путлер ". Операциите се правят благодарение на дронове с огромен обхват. " Вече имаме понижаване както на производството, по този начин и на преработката с 12% ", добави той.
 
Малюк напомни също, че от началото на март Русия изцяло е спряла износа на бензин. Службата за сигурност на Украйна  (СБУ) към този момент извърши 13 сполучливи офанзиви против съветски рафинерии. " Продължаваме да работим, а страната-бензиностанция (Русия, бел. ред.) продължава да се срутва ", сподели шефът на СБУ, представен от УНИАН.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР