Ръководителят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев днес е

...
Ръководителят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев днес е
Коментари Харесай

Ръководителят на руския Съвет за сигурност пристигна в Техеран

Ръководителят на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев през днешния ден е дошъл в Техеран за съвещания с ирански публични лица, съобщи Ройтерс, като се базира на пресцентъра на институцията.

" В Техеран Патрушев ще организира планувани руско-ирански съвещания в областта на сигурността с присъединяване на експерти от Съвета за сигурност и представители на редица министерства и ведомства от двете страни ", се споделя в прессъобщението.

Визитата се организира в миг, в който хипотетичните ирански доставки на дронове " камикадзе " в Русия, които Москва употребява за нашествието си в Украйна, не престават да са гореща тематика. През уикенда Техеран призна за първи път, че е дал " дребен брой " дронове на Москва, само че уточни, че те са били изпратени преди началото на войната.

Киев и Западът споделят, че от няколко седмици насам Русия употребява иранските безпилотни летателни апарати, с цел да нападна основни обекти от украинската енергийна инфраструктура. Действията на Москва принудиха украинските управляващи да прекъсват електрозахранването в редица градове, в това число и в Киев, с цел да се пести сила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР