Ръководителят на руската частна военна компания Вагнер Евгений Пригожин заяви

...
Ръководителят на руската частна военна компания Вагнер Евгений Пригожин заяви
Коментари Харесай

Пригожин заяви, че все още не получава достатъчно боеприпаси за сраженията в Бахмут

Ръководителят на съветската частна военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин съобщи през днешния ден, че бойците му към момента не получават задоволително муниции от съветското министерство на защитата за сраженията в украинския град Бахмут, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

През последните дни Пригожин навлиза във все по-голяма борба с министерството, като даже заплаши да изтегли хората си от Бахмут.

В оповестен през днешния ден аудиозапис Пригожин споделя, че министерството на защитата води дълги съвещания по въпроса за боеприпасите, само че няма прогрес.

" Не получаваме задоволително муниции, получаваме единствено 10% (от количествата, от които се нуждаем) ", акцентира в записа ръководителят на " Вагнер ", като акцентира, че бойците му не престават с настъплението си макар сериозните загуби.

Пригожин съобщи, че съветското управление е поискало от министерството на защитата да ревизира какво се случва с настояванията на " Вагнер " за още муниции, само че бюрокрацията бави процеса.

Засега няма коментар от министерството на защитата по отношение на най-скорошните изказвания на Пригожин.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР