Ръководителят на предстоящите преговори за климата каза на световните лидери

...
Ръководителят на предстоящите преговори за климата каза на световните лидери
Коментари Харесай

Ръководителят на преговорите за климата на ООН казва, че финансовата помощ за бедните нации е спешна цел на преговорите

Ръководителят на идните договаряния за климата сподели на международните водачи в сряда, че нов пакет от финансова помощ за бедните и засегнатите от бедствия народи е незабавен, главен or-break цел на договарянията на Организация на обединените нации тази есен.

„ Изгубеното време е изгубени животи, занаят и планетата “, сподели Мухтар Бабаев, министър на екологията на Азербайджан и номиниран за президент на договарянията за климата през ноември в Баку, Азербайджан.

В същото време Саймън Стийл, върховен чиновник по въпросите на климата на Обединените народи, насочи прочувствен апел за усилване на битката против „ възходящата цена на неконтролираната кланица в климата “ от опустошения му вихър родния град Кариаку, Гренада, в едни от първите видеоклипове от разрушения остров.

„ Берилът е още по-болезнено доказателство “, сподели Стийл, изпълнителен секретар на организацията на Организация на обединените нации за климата, от останките на прилежащ къща, която беше изгубила покрива и стените си. „ Всяка година климатичните разноски, породени от изкопае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР