Ръководителят на Националния фен клуб на Черно море Иван Михайлов

...
Ръководителят на Националния фен клуб на Черно море Иван Михайлов
Коментари Харесай

Иван Михайлов: Марин Митев каза, че ще вземе някакви решения, но стигне ли се до Маринов, решения не се вземат 


Ръководителят на Националния почитател клуб на Черно море Иван Михайлов се обърна към Дарик радио и dsport с молба да обясни аргументите за вчерашното публично изказване на членовете на организацията. Той сподели, че повода за митинга по време на мача със Славия е освен изборът на Борислав Михайлов за президент на БФС, само че и нуждата от наложителни промени, които би трябвало да се правят освен в клуба, само че и в Стадион Тиха.

Изборът на Борислав Михайлов докара до войната в Черно море и закани за репресии

– Вчера NFC в Черно море разгласява изказване на страницата си във Фейсбук, което е отговор на дейностите, подхванати от управлението на клуба по отношение на вашите почитатели след митинга ви по време на мача със Славия. Какво тъкмо се случи да чуете от вас?

– Недоволни сме от избора на Борислав Михайлов за президент на БФС, който съгласно нас беше манипулиран, което беше една от аргументите за митинга. Друга причина не е обвързвана с обстоятелството, че Черно море гласоподава за всеки претендент. Преди месец имахме диалог с г -н Митев за промяна на клуба и стадиона. Тези две неща са изцяло несвързани.

– Какво тъкмо му представихте като претенции на тази среща?

– Искаме клубът да има състезател, който да взема съответни решения. Що се отнася до стадиона, той е най -грозният в България. Смело декларирам това. Нямаме тоалетни. Ето за какво една жена не може да пристигна на стадиона. Искаме промяна на управлението. Ние сме единственият клуб, който влиза на стадиона с квитанция. Отиваме в Габрово за мач за купа, те ни дават билети, ние сме тук с разписки. Желязото не беше отстранено на стадиона. Те уведомяват шефа Марина Маринов, която е в този клуб от 15 години и не е направила нищо. И му беше даден бюджет, за който Локомотив да вземем за пример ремонтира стадиона, стана втори и взе 2 купи. Ние настояваме за по -рационално потребление на средствата и за ръководство на стадиона като хора.

– Как реагира на вашите претенции Марин Митев?

– Ти го записа. Той сподели, че ще обърне внимание и ще вземе някои решения. Но е явно, че по Маринов не се вземат решения. И той би трябвало да вземе тези решения. Марин Митев взе участие в доста други неща, не може да се оправи със стадиона и го сложи отпред, а Маринов евентуално не знае имената на играчите.

– Не сте ли имали среща с Марина Маринов, с цел да обсъдите този проблем цивилизовано?

– Не можеш да приказваш с него. Той е доста убеден в себе си. Не можете да говорите с него.

– Но ти се опита да приказваш …

– Нека ви кажа персонално, че не. Говорихме с Митев, тъй като той е фактическият президент на клуба. Той е притежател на клуба. Решенията се вземат от Митев, а не от Маринов. Но не знам по какъв начин се случва … Те нямат връзка между тях … Не мога да схвана.

– Как стигнахте до такова решение във връзка с тази форма на митинг в мача с Уайт?

– Имахме среща. Бяхме подготвени. Обсъдихме и всички стигнаха до извода, че сме длъжни да изразим своето мнение, своите претенции. Ние би трябвало. В България това не може да продължава безпределно. Всичко има начало и край. Мисля, че е време всички екипи да го създадат.

– Илиян Илиев, информирахте ли го за идната протестна акция?

– Не. Илиян Илиев въобще не се занимава с нашите каузи. Той е треньор на тима. Не е нужно да го тормозим. Той има задоволително грижи. Ние го почитаме. Ние го поддържаме, само че няма потребност да го включваме в нашите каузи, тъй като това най -вероятно ще има последици както за него, по този начин и за нас.

– Ако има такива почитатели, които ще ви подлагат на критика, че напуснахте стадиона в края на първото полувреме на мача със Славия, или може би заради отсъствието ви отидохте на изравнителния … по какъв начин ще им отговорите?

– Всеки има лично мнение и всеки е свободен да го изрази. Досега никой не ни е упреквал. Много съжаляваме, че тимът остана без поддръжка, само че всичко си има цена. На този свят всичко се заплаща.

– Как ще се развива Черноморският народен фенклуб оттук насетне? Следващата седмица идва значимата къща на Левски.

– Продължаваме да протестираме. Г -н Маринов има вяра, че с някои от несъответствуващите си дейности ще ни сплаши, като заплаши нашето момче или ще вземе казармата ни. Повечето ще оставят хората без вода на стадиона. Всичко това съгласно мен го прави беззащитен. Вместо да търси разговор, той търси спор. И този спор ще получи. Продължаваме в същия дух, още по -сериозно.

– Планирате ли да заминете за идващия мач в края на полувремето?

– В друга къща ще решим по какъв начин ще бъде, само че ще е по -сериозно.

– Как възприемате тази поръчка със зелен документ на стадионите?

– Обсъждахме го. Това е изборът на всеки. Не би трябвало да бъде. Всеки има право и независимост да взема решения. Но ние не одобряваме това. Ще има 100% безредие на аудиторията.

На фотографията Марин Митев
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР