Ръководителят на Националната аеронавска и космическа администрация (НАСА) Джим Брайдънстайн

...
Ръководителят на Националната аеронавска и космическа администрация (НАСА) Джим Брайдънстайн
Коментари Харесай

Стартира супер проектът "Портал" на НАСА

Ръководителят на Националната аеронавска и галактическа администрация (НАСА) Джим Брайдънстайн съобщи, че хора ще бъдат изпратени до лунната орбита през 2022-а година.

Говорейки онлайн по малкия екран на НАСА, той също по този начин разгласи, че Съединените щати ще започват план “Портал”, който ще бъде подготвен за кацане на Луната през 2024-а година. Джим Брайдънстайн добави, че Съединени американски щати желаят да реализират “устойчиво” решение, което ще разреши извличането на метали от повърхността на Луната,.

Ръководителят на НАСА показа и галактически софтуерни джаджи, които ще дадат опция за по-нататъшно изследване на спътника на Земята, добавяйки, че Съединени американски щати желаят да обезпечат своето място в разрастващата се промишленост. Според админа на НАСА, Съединени американски щати желаят да се трансфорат във водеща мощ в проучването и “определянето на стандарти за Луната”, като в същото време останат отворени за евентуални интернационалните партньорства и съдействие. Междувременно представянето при тези планове за Луната ще бъде употребявано за тестване на въздействието на човешкото наличие в Космоса и може да се окаже потребно за по-нататъшни проучвателни интервенции на Марс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР