Ръководителят на Microsoft Gaming и Xbox Фил Спенсър каза, че

...
Ръководителят на Microsoft Gaming и Xbox Фил Спенсър каза, че
Коментари Харесай

Фил Спенсър каза, че игрите на Activision Blizzard ще се появят в Xbox Game Pass не по-рано от 2024 г.

Ръководителят на Microsoft Gaming и Xbox Фил Спенсър сподели, че игрите на Activision Blizzard скоро няма да станат налични в Xbox Game Pass — няма да ги забележим до 2024 година, сподели изпълнителният шеф в формалния подкаст на Xbox.

„ Регулаторните процедури лишиха толкоз доста време… че нямахме опцията да правим дейностите по каталога на Activision Blizzard. Сега, откакто договорката е завършила, започваме работа. Мисля, че акаунтът на Activision в Twitter… разгласява нещо за 2024 година. Наистина бих желал да видя някаква гласност по отношение на събитието през идващите няколко седмици, само че няма да има такава “ — сподели Спенсър. Преди приключването на договорката с Microsoft, Activision Blizzard разкри, че тази година Diablo IV и Call of Duty: Modern Warfare 3 няма да се появят за Xbox Game Pass.

„ Знам, че ще провокира известно отчаяние. Това придобиване е дълготрайно и фактът, че доста игри няма да са налични в Game Pass от първия ден, е малко разочароващо, само че съм разчувствуван за бъдещето. И желая просто почтено да кажа на хората по какъв начин се оправяме “ — добави ръководителят на Xbox. Някои клиенти на Game Pass в действителност чакаха с придобиването на Activision Blizzard каталогът бързо да се разшири — по-рано, единствено два дни след закупуването на Bethesda, 20 от нейните игри се появиха в Game Pass. А през юли тази година, тъкмо при крайния период за завършване на договорката, Microsoft започва работата си по класическия Call of Duty за Xbox 360. Очевидно консолидираното на каталога на Activision Blizzard би трябвало да бъде спирано, когато във връзка с регулаторите се появи неустановеност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР