Ръководителят на Федералната данъчна служба (ФДС) на Русия Михаил Мишустин,

...
Ръководителят на Федералната данъчна служба (ФДС) на Русия Михаил Мишустин,
Коментари Харесай

Мишустин обяви промени в правителството

Ръководителят на Федералната данъчна работа (ФДС) на Русия Михаил Мишустин, чиято кандидатура беше препоръчана от съветския президент Владимир Путин за министър председател, сподели че са планувани промени в новото държавно управление. Той заяви това на среща с фракцията " Единна Русия " в Държавната дума.
" Мишустин сподели, че ще разисква, в това число с фракции, претенденти за министерски позиции. Той съобщи, че ще има промени в състава на новия кабинет ", сподели водачът на „ Единна Русия “ Сергей Неверов.
Също по този начин, ръководителят на ФДС уточни националните планове и цифровата стопанска система измежду целите в своята работа като началник на кабинета на министрите.
Президентът Владимир Путин през вчерашния ден предложи редица промени в Конституцията на Руската федерация. По-конкретно, той разгласи прехвърлянето на Държавната дума на правото да утвърждава кандидатурите на премиера и на вицепремиерите и министрите.
След подадената оставка на досегашния министър председател Дмитрий Медведев, президентът на Русия показа в Държавната дума кандидатурата на ръководителя на Федералната данъчна работа Михаил Мишустин за министър-председател. Държавната дума преглежда кандидатурата на Мишустин  днес, като преди пленарното съвещание ръководителят на Федералната данъчна работа се среща поредно с всичките четири фракции.
Мишустин сподели още, че в случай че бъде утвърдена кандидатурата му за министър председател, той преди всичко ще се заеме с премахването на бариерите пред бизнеса.
" Най-важното е да се отстранен бариерите пред бизнеса, да се понижат разноските. Във всички случаи предстоят основни диалози с бизнеса ", сподели Мишустин на среща с депутати от фракцията " Единна Русия " в Държавната дума.
" Това са най-важните въпроси, които ще прегледам още в първите дни ", добави той.
На среща с фракцията на Комунистическата партия изключи въвеждането на облекчение на налога върху приходите на физическите лица, обещавайки целева помощ за бедните руснаци.
„ Мишустин има намерение да подкрепи 20 милиона в последна мизерия. Той сподели, че няма междинна класа. Отхвърли опцията за облекчение на налога върху приходите и даде обещание да вкара целева помощ след две години ", се споделя в изказване на партията.
Мишустин също съобщи, че има намерение да направи инвентаризация на националните планове и да разбере какво пречи на тяхното осъществяване. Той ще се заеме и със оправянето с проблемите в опазването на здравето.
През септември предходната година шефът на ВТБ Андрей Костин предложи да бъдат освободени бедните руснаци от налог върху приходите посредством установяване на необлагаем най-малък приход. По-късно той описа пред ТАСС за възходящата поддръжка за тази самодейност измежду членовете на държавното управление и президентската администрация. Тогава Дмитрий Медведев назова тази тематика доста сензитивна, като означи, че тя следва да бъде прегледана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР