Ръководителят на европейската дипломация написа в профила си в Туитър,

...
Ръководителят на европейската дипломация написа в профила си в Туитър,
Коментари Харесай

Борел към Вучич: Искам да разчитам на Сърбия като на искрен европейски партньор


Ръководителят на европейската дипломация написа в профила си в Туитър, че във вторник е разговарял с президента на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. и му е декларирал, че желае да разчита на Сърбия във значимата работа, която следва за Европейски Съюз и Западните Балкани, заяви Танюг.

Потърсих президента Вучич. Пред нас стои значима работа за Европейски Съюз и Западните Балкани. Искам да разгадавам на Сърбия като на откровен претендент и европейски сътрудник, на който може да се разчита за общите правила, полезности, сигурност и разцвет, написа Борел.

Борел означи, че с президента на Сърбия са разговаряли и за районни въпроси, в това число за Босна и Херцеговина и идните избори в тази страна.

Called Vucic. Important work for EU-Western Balkans ahead; want to count on Serbia as a sincere candidate & reliable European partner for common principles, values, security & prosperity. Also addressed regional issues &, incl importance of upcoming elections.
— Josep Borrell Fontelles (@JosepBorrellF)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР